2012. szeptember 18., kedd

Először bilibe

Már egy jó ideje (kb. egy hónapja) elég kiszámítható, hogy Boró a nap melyik időszakában tölti meg a pelusát jó egészséges kakival. :) Az esetek kilencvenkilenc százalékában reggel, felkelés után biztosan jön a nagy dolog, de van amikor már ébredéskor alig lehet mellette feküdni, mert olyan bűzfelhő veszi körül. A lényeg, hogy reggel ami biztos, aztán napközben még a kajálás mennyiségétől és milyenségétől függően előfordul, hogy a pisin kivül más is kerül a pelusba.

Mivel már elég jól kiismertük ezt a programot, illetve többszőr előfordult, hogy ha egy kicsivel is több ideig ült a teli pelusban, akkor következett a batikolás: body, pizsama, hálózsák, pléd, mikor mi..., így aztán nekiláttunk a bili-keresgélésnek. Vettünk is egyet az IKEÁ-ból, abszolút egyszerűt, de elég magasat, amint az utólag kiderült, mert a Boró lába le sem ér róla (egyesek szerint ez épp jó, mert nem tud elmászni, de hát amúgy sem hagynám egyedül még, hiszen könnyen leborulhat róla).

Ismerkedés a bilivel
Az első két probálkozás sikertelennek bizonyult. No, nem azért, mert nem volt hajlandó abba pisilni mert hosszas unszolás után sem akart volna, hanem már az első pár másodperc után le akart szállni róla, s elpityeregte magát. Úgy tűnt, hogy kényelmetlen neki ez a pozíció, zsimbes is volt, mert már az alváson járt az esze, így szüneteltettük egy kicsit a dolgot. Stratégiaváltás következett. Ma reggel, rögtön, ébredés után vetettem be ismét a bili-témát, így a zsimbi ki volt zárva, de szinte biztos voltam abban, hogy eredményes lesz az "ülés", mert a pelusban csak az éjszakai pisike lapult. Nem telt el egy perc sem, csurgatott is a bilikébe, majd jött a kaki is. :))

Pizsamásan már más :)
Örömujjongás, megbámultuk a "termést", majd elöntöttük a wc-be. Lássuk, mi lesz holnap? :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése